935-938-646 / 935-701-477 autoescolahoquei@gmail.com

Avís legal

Vostè ha de saber:

En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de Juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic s’exposa les dades identificatives dels responsables d’aquesta web:

Autoescola Hoquei
Juan Manuel Sánchez Silgado
DNI: 35103285H
Rambla Pompeu Fabra, 10
Ciutat: Mollet del Vallès (Barcelona)
Codi Postal: 08100
info@hoquei.es
Telèfon: 93 593 86 46

Propietat intelectual i industrial:

Els continguts i els diferent elements que apareixen en aquest lloc web són de titularitat exclusiva d’Autoescola Hoquei, excepte en el cas que s’indiqui expressament el contrari. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió, radio fusió o similar, total o parcial de la informació, independentment de la finalitat i el mitjà que s’utilitzi per aconseguir-ho, del contingut del web sense autorització expressa i per escrit d’Autoescola Hoquei.

Responsabilitat per links externs:

Les pàgines d’Internet de www.hoquei.es  poden tenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. La funció dels enllaços d’aquest web és exclusivament la d’informar l’usuari per completar el seu contingut, per la qual cosa, Autoescola Hoquei  no es responsabilitza de les errades en els enllaços o del contingut de les altres pàgines web amb les quals es pot enllaçar.

Continguts:

Autoescola Hoquei no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a www.hoquei.es o els seus derivats.

Protecció de dades personals:

Autoescola Hoquei es mostra compromesa amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, s’informa a l’usuari que les seves dades podran ser incorporades a una base de dades d’Autoescola Hoquei  amb la finalitat de complir el seu fi social. L’usuari autoritza a Autoescola Hoquei a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives i comercials, i pot enviar informacions publicitàries relacionades amb els productes i serveis. Les dades aportades voluntàriament per l’usuari podran cedir-se a altres societats del grup. En tot cas, l’usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se correu postal indicant “Protecció de dades” a: Autoescola Hoquei Juan Manuel Sánchez Silgado, Rambla Pompeu Fabra, 10, Mollet del Vallès (Barcelona), Codi Postal: 08100 o mitjançant un correu electrònic a: info@hoquei.es

Llei i jurisdicció aplicacables:

Aquestes condicions es regiran per la normativa espanyola. Les qüestions que es suscitin sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, així com les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, es coneixeran als jutjats de Mollet del Vallès.

Agencia Española de Protección de Datos:

El responsable del fitxer de dades és Juan Manuel Sánchez Silgado DNI: 35103285H, inscrit com a tal a l’Agència española de Protección de Datos. Les seves dades de registre són absolutament confidencials i estan emparats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Vostè pot comprovar-ho accedint a la pàgina : Agencia Española de Protección de datos. Pot escriure el DNI: 35103285H i comprovar la titularitat de la declaració d’ús de llistes de dades personals a nom de Juan Manuel Sánchez Silgado, responsable de la llista de dades d’Autoescola Hoquei www.hoquei.es.

Autoescola Hoquei està inscrita amb el número  35103285H1522016232433  al registre de l’ Agencia Española de Protección de datos.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Anem a suposar que està d’acord amb això però vostè pot optar per no acceptar-ho si ho desitja.

Share This